Schaatspeloton.nl - Nieuws - Winst in doorstroomwedstrijd bij de Beloften voor Chiel Smit

Winst in doorstroomwedstrijd bij de Beloften voor Chiel Smit

geplaatst zaterdag 7 januari 2017 om 19:29:55 op Schaatspeloton.nl

Chiel Smit snelt naar de winst, hij kan op de streep gerust omkijken naar het sprintende peloton. (bron: Schaatspeloton.nl)

In Eindhoven heeft Chiel Smit (Forte Sportswear) de tweede doorstroomwedstrijd voor Beloften gewonnen. De 18-jarige Drent bleef na een sterke versnelling in de finale het sprintende peloton voor en won ze de wedstrijd waar de 20 beste Beloften hun plaats hadden afgestaan voor 20 toppers uit de Regiocompetities. Jasper Bovenhuis (Okay Fashion & Jeans) werd tweede, Mark van der Hulst (Groenehartsport.nl) legde beslag op de derde plaats. De doorstroomwedstrijd telde niet mee voor het klassement van de KPN Marathon Cup.