Schaatspeloton.nl - Nieuws - Nieuwe B-ploeg GroeneHartsport.nl gepresenteerd.

Nieuwe B-ploeg GroeneHartsport.nl gepresenteerd.

geplaatst woensdag 7 september 2005 om 00:00:00 op Schaatspeloton.nl

De ploeg GroeneHartsport.nl met v.l.n.r.: Gé Wijnands (Ploegleider), Melvin van Zanten, Koos Kortekaas, Bart Hakkenberg en Jaap Smit

De ploeg GroeneHartsport.nl met v.l.n.r.: Gé Wijnands (Ploegleider), Melvin van Zanten, Koos Kortekaas, Bart Hakkenberg en Jaap Smit

Zaterdag 3 september is de nieuwe marathonschaatsploeg GroeneHartsport.nl in Driebruggen gepresenteerd. GroeneHartsport.nl, een initiatief van 7 agrarische bedrijven uit het Groene Hart en de Gewestelijke Technische Commissie (GTC) marathonschaatsen van het Gewest Zuid-Holland, zal aankomend seizoen een ploeg van 4 B-rijders op het ijs brengen. In plaats van de 7 bedrijfsnamen zal op de kleding van de rijders enkel GroeneHartsport.nl staan.

De ploeg, bestaande uit Melvin van Zanten, Koos Kortekaas, Bart Hakkenberg en Jaap Smit, zal onder leiding staan van Gé Wijnands.

Door het opzetten van deze B-rijders marathonploeg en het kunnen investeren van middelen in haar talentontwikkeling denkt de GTC marathon stappen te zetten om de komende jaren bij de sterkste marathongewesten van Nederland te blijven behoren. Hiernaast wil de gtc marathonschaatsen haar aandachtsveld uitbreiden naar Groene Hart gebieden buiten Zuid Holland en door middel van samenwerking met de hiervoor verantwoordelijke organisaties een kwalitatieve impuls geven.