Schaatspeloton.nl - Nieuws - Noord-Oost Competitie: Pepijn van der Vinne en Sterre Jonkers winnen in Deventer

Noord-Oost Competitie: Pepijn van der Vinne en Sterre Jonkers winnen in Deventer

geplaatst maandag 31 oktober 2016 om 08:05:59 op Schaatspeloton.nl

Sterre Jonkers werd op het podium geflankeerd door Demi van Benthem en Maya de Jong.

Sterre Jonkers werd op het podium geflankeerd door Demi van Benthem en Maya de Jong. (bron: Opleidingsteam Palet Schilderwerken)

In Deventer hebben Pepijn van der Vinne (C Divisie, Fietsen en Koffie), Sterre Jonkers (Dames, Palet Schilderwerken) en Arjan Elferink (Masters, Agritrader) de tweede wedstrijd in de Noord-Oost Competitie gewonnen. Van der Vinne rekende in de massasprint af met Jorrit Extercatte (Tjellens) en Sjoerd Kleinhuis. Bij de Dames soleerde Jonkers naar de zege, op een ronde achterstand werd ploeggenote Demi van Benthem (Palet Schilderwerken) tweede, Maya de Jong (CENNED) finishte als derde.

Van Benthem nam met haar tweede plek de klassementsleiding over van de winnares van de eerste wedstrijd Marijke Groenewoud. Groenewoud was in Deventer afwezig omdat zij aan de start stond van de Mass-start tijdens de KNSB Cup waar zij in de A-groep als vijfde eindigde. In de C Divisie behield Gijs Boer de leiding.

Bij de Masters was Arjan Elferink in de massasprint het snelst en pakte zo de klassementsleiding na twee wedstrijden. Hans van Apeldoorn was goed voor de tweede plaats, Jo Huitzing legde beslag op de derde plek.

Bekijk ook:

Uitslag Masters
Uitslag Dames
Uitslag C Divisie