Schaatspeloton.nl - Nieuws - Aavas naar A Divisie

Aavas naar A Divisie

geplaatst zondag 13 mei 2007 om 00:00:00 op Schaatspeloton.nl

De B Divisieploeg van Aavas subsidie & administratie maakt de overstap naar de A Divsie. In het nieuwe seizoen zal de formatie met René Altena, Sjoerd Haarlink, Peter Agten en Rob Busser op het hoogste niveau uitkomen in de zaterdagavondcompetitie. De Duitse Nadine Seidenglanz zal voor het door Aavas gesponsord Damesteam uit gaan komen samen met Bauke Haarlink en Hanneke Tenniglo.

Het Aavas team eindigde afgelopen seizoen, met René Altena, Sjoerd Haarlink en Peter Agten in de gelederen, op de elfde plek van het officieuze ploegenklassement in de B Divisie. Peter Agten won tijdens het seizoen de twaalfde Essent Cupwedstrijd in Assen. Naast de drie B-rijders die al in het Aavas-blauw rondreden zal B-rijder Rob Busser, de nummer acht van het eindklassement in de Essent Cup, overkomen van Free-Wheel. Naar een vijfde rijder is de ploegleiding nog opzoek.

Ook het Damesteam van Aavas krijgt uitbreiding. Bauke Haarlink krijgt gezelschap van Hanneke Tenniglo en Nadine Seidenglanz. Seidenglanz is voormalig Duits juniorenkampioen in het Allroundschaatsen en reed afgelopen seizoen al enkele marathonwedstrijden op gastbasis mee.

De Aavas Groep, een bedrijf uit Hengelo, sponsort sinds enkele jaren het schaatsteam met veel plezier, iets wat zij ook uitdragen naar de rijders. De Aavas Groep is het subsidiekantoor voor ESF en scholen, met daarnaast administratie voor particulieren, mkb en non-profit. Het karakter van marathonschaatsen op topniveau, afgewisseld met een perfecte projectadministratie in eigen beheer. Met ondersteuning of volledig uitbesteed, hoge kennis op accountantsniveau met een gemoedelijke communicatie.