Schaatspeloton.nl - Nieuws - Bezoekers Schaatspeloton.nl meest geïnteresseerd in Iris van der Stelt

Bezoekers Schaatspeloton.nl meest geïnteresseerd in Iris van der Stelt

geplaatst zondag 2 oktober 2016 om 23:50:00 op Schaatspeloton.nl

De vernieuwde rijderspagina op Schaatspeloton.nl. Die van Iris van der Stelt werd in het afgelopen seizoen het meest bezocht.

De vernieuwde rijderspagina op Schaatspeloton.nl. Die van Iris van der Stelt werd in het afgelopen seizoen het meest bezocht.

Met de start van het nieuwe seizoen nog maar 3 weken in de toekomst is het voor Schaatspeloton.nl tijd om een vernieuwd gedeelte van de website te lanceren. Het gaat hier om een van de meeste bezochte delen van Schaatspeloton.nl: de rijderspagina's. In het afgelopen seizoen zijn deze pagina's meer dan 100.000 keer bekeken. De schaatsster naar wie bezoekers het afgelopen jaar het meest geïnteresseerd waren was Iris van der Stelt. Ze hield hierbij Irene Schouten en Gary Hekman qua bezoekersaantallen achter haar.

Meest bezochte rijderpagina's op Schaatspeloton.nl
1. Iris van der Stelt
2. Irene Schouten
3. Gary Hekman
4. Bart Mol
5. Niels Mesu
6. Evert Hoolwerf
7. Simon Schouten
8. Jane Douma *
9. Birgit Witte
10. Marianne van Leeuwen
11. Jan Maarten Heideman
12. Ilona Grandia
13. Daniëlle Bekkering
14. Ingmar Berga
15. Lisa van der Geest
* Jane Douma is niet meer actief als schaatsster, haar bezoekersaantallen piekte in de maand juli toen haar vriend Bauke Mollema actief was in de Tour de France.

Wat is er nieuw?
Wat je als bezoeker op de nieuwe rijderspagina vooral zal merken is dat het een nieuw uiterlijk heeft gekregen. Hiermee past het beter in de stijl van de website zoals hij vorig jaar vernieuwd is. Daarnaast zouden de pagina's ook op telefoons en tablets goed benaderbaar moeten zijn. Nieuw is een overzicht van de behaalde eindresultaten in klassementen voor een rijder. Bovendien is het overzicht met nieuws uitgebreid, hier worden nu alle nieuwsberichten getoond waar de rijder in genoemd wordt.

Langebaanrecords dankzij Speedskatingresults.com
Een andere noviteit die Schaatspeloton.nl heeft kunnen toevoegen zijn de persoonlijke records en beste seizoenstijden van een schaatser. Dit overzicht kan gegeven worden dankzij de informatie die door de website Speedskatingresults.com beschikbaar wordt gesteld.

Nieuw betekend (nog) niet perfect
De laatste weken is er druk gekeken of er nog fouten te vinden waren in de vernieuwde rijderpagina's. Dit betekent natuurlijk niet dat er niet alsnog iets fout kan staan. Mocht je onverhoopt iets tegenkomen wat niet werkt laat dit dan weten via mail@schaatspeloton.nl. Mocht je ideeën hebben voor nieuwe functionaliteit dan is dat natuurlijk ook altijd welkom.

Bekijk ook:

Rijderslijst