Schaatspeloton.nl - Nieuws - Jolanda Langeland heeft sponsoring rond

Jolanda Langeland heeft sponsoring rond

geplaatst dinsdag 26 juni 2007 om 00:00:00 op Schaatspeloton.nl

Met Steenbergen Fietsen heeft Jolanda Langeland een privé hoofdsponsor gevonden voor het nieuwe seizoen.

Met Steenbergen Fietsen heeft Jolanda Langeland een privé hoofdsponsor gevonden voor het nieuwe seizoen.

Met Steenbergen Fietsen heeft Jolanda Langeland een privé hoofdsponsor gevonden voor het nieuwe seizoen. Eerder was al bekend geworden dat Langeland haar ploeg BTN De Haas/Landjuweel zou verlaten na het afgelopen seizoen. De nummer zeven van de afgelopen Essent Cup vormt nu een eenvrouwsformatie met het Groningse bedrijf als hoofdsponsor. Ook lanceerde Jolanda Langeland onlangs haar hernieuwde website jolandalangeland.nl.

Naast Steenbergen Fietsen aan het Overwinningsplein in Groningen heeft Langeland een drietal subsponsoren bereid gevonden haar verder te ondersteunen. Te weten; Meinesz Hout en Plaat uit Harlingen, Clavis Engineering uit Heerenveen en AB Groningen uit Bedum.
"Jolanda is inmiddels weer in volle voorbereiding op het schaatsseizoen en hoopt dit keer als eenmansformatie weer klinkende resultaten neer te zetten." Onlangs is de website van de schaatsster, Jolandalangeland.nl, compleet vernieuwd. Hier kunt u wat meer informatie vinden over haar sponsoren. Haar verrichtingen en persoonlijke belevenissen kunt u hier ook op de voet volgen.