Schaatspeloton.nl - Nieuws - Thomas Kruk en Gerline Crediet winnen Regiocompetitie Oost

Thomas Kruk en Gerline Crediet winnen Regiocompetitie Oost

geplaatst zondag 28 februari 2016 om 22:30:19 op Schaatspeloton.nl

Thomas Kruk klopte zaterdag in de finalewedstrijd directe concurrent Jasper Lammertink en stelde zo de eindzege veilig.

Thomas Kruk klopte zaterdag in de finalewedstrijd directe concurrent Jasper Lammertink en stelde zo de eindzege veilig. (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

De Regiocompetitie Oost, de baancompetitie van Deventer, Enschede, Nijmegen en Dronten, is gewonnen door Thomas Kruk (C Divisie), Gerline Crediet (Dames) en Hans van de Wetering (Masters). Kruk klopte zaterdag in de finalewedstrijd directe concurrent Jasper Lammertink en stelde zo de eindzege veilig. Crediet moest de finalezege aan Janneke Elzinga laten maar won wel het eindklassement van de competitie over acht wedstrijden.

In het eindklassement bij de Heren C1 bleef Thomas Kruk, die in de competitie goed was voor drie zeges, Jasper Lammerink en Edwin Korenberg voor. Gerline Crediet hield Esmeralda Wannink en Iris van Jansen achter haar in de eindrangschikking. Terwijl Janneke Elzinga, die al de vijf wedstrijden waar ze aan deelnam won, genoegen moest nemen met de vierde plaats. Bij de Masters konden achter eindwinnaar Hans van de Wetering, die de competitie afsluit met een overwinning in de finale, Arno Broekhuis en Hans van Apeldoorn genoegen nemen met plaats twee en drie.

Bekijk ook:

Uitslag en Eindklassement C Divisie
Uitslag en Eindklassement Masters
Uitslag en Eindklassement Dames