Schaatspeloton.nl - Nieuws - Moniek van Linden naar Blue Dune/RekenService

Moniek van Linden naar Blue Dune/RekenService

geplaatst zondag 28 februari 2016 om 20:59:44 op Schaatspeloton.nl

Het Damesteam Blue Dune/RekenService heeft zich voor het volgende seizoen verzekerd van de diensten van Moniek van Linden.

Het Damesteam Blue Dune/RekenService heeft zich voor het volgende seizoen verzekerd van de diensten van Moniek van Linden. (bron: Schaatspeloton.nl)

Het Damesteam Blue Dune/RekenService heeft zich voor het volgende seizoen verzekerd van de diensten van Moniek van Linden. De 25-jarige schaatsster uit Akersloot kom over van Nedflex/MeerMagazijn waarvoor zij de afgelopen twee seizoen uitkwam. Bij Blue Dune/RekenService voegt Van Linden zich bij Eva Buurman, Floor Peters en Liesbeth Milatz die ook in 2016/17 voor de formatie van ploegleidster Suzanne Mulder zullen uitkomen. Kirsten Velzeboer zal de ploeg verlaten.

"Moniek heeft afgelopen jaren laten zien dat ze korte uitslagen kan rijden en een teamplayer is. Wij zijn erg blij met haar keuze voor ons team!" aldus Suzanne Mulder. "Ze is zeker een goede aanwinst en een fikse versterking van de huidige ploeg. We willen met het complete team een flinke stap gaan maken volgend jaar op het ijs."

Bekijk ook:

Moniek van Linden
Transferoverzicht 2016