Schaatspeloton.nl - Nieuws - A-rijders vormen nieuwe marathonploeg

A-rijders vormen nieuwe marathonploeg

geplaatst woensdag 11 juli 2007 om 15:56:00 op Schaatspeloton.nl

v.l.n.r. Jasper van Tol, Dirk Zuidert, Ytzen Faber, Rick van Leersum, Erik-Jan Spijkerman en Remco Huisman.

v.l.n.r. Jasper van Tol, Dirk Zuidert, Ytzen Faber, Rick van Leersum, Erik-Jan Spijkerman en Remco Huisman.

De A-rijders Ytzen Faber, Erik-Jan Spijkerman, Jasper van Tol en Rick van Leersum zullen het komende seizoen onder leiding van Dirk Zuidert opnieuw uitkomen in de A Divisie. Het kwartet heeft de sponsoring nog niet volledig rond, maar zal het volgende seizoen in elk geval als ploeg optrekken. Remco Huisman zal onderdeel uitmaken van het team maar uitkomen in de B Divisie.

Jasper van Tol en Rick van Leersum kwamen het afgelopen seizoen uit voor Bouwglas Gesman/Kocomon Vastgoed, Ytzen Faber komt over van Wessels/BMC/Mijnten en Erik-Jan Spijkerman reed in de kleuren van Burggraaf 123 VCA. Alle vier de rijders stonden na het seizoen zonder ploeg, en hebben elkaar nu dus gevonden. Dirk Zuidert was het afgelopen seizoen ploegleider bij Beelen Sloopwerken.

"De naam van de ploeg laat nog op zich wachten, omdat het team er nog niet in geslaagd is om de sponsoring volledig rond te krijgen. Het zoeken is nog naar een hoofdsponsor. Desondanks zijn we erg gemotiveerd om met of zonder sponsor er een mooi schaatsseizoen van te maken."