Schaatspeloton.nl - Nieuws - Okay strikt Bart Hoolwerf en sponsoren Brokers en Interfarms

Okay strikt Bart Hoolwerf en sponsoren Brokers en Interfarms

geplaatst dinsdag 23 februari 2016 om 19:28:11 op Schaatspeloton.nl

Bart Hoolwerf won dit seizoen onderandere de marathon in breda.

Bart Hoolwerf won dit seizoen onderandere de marathon in breda. (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

Ploegmanager Edward van Dijk heeft zijn Okay Fashion & Jeans-team voor volgende seizoen versterkt met Beloften Bart Hoolwerf en de sponsoren Brokers Kunsstoffen en Interfarms. Dit meldt Schaatsen.nl. Open Oostenrijks Kampioen Hoolwerf komt over van Team Ormer ICT/A. De Jong van Henk Angenent en wordt in eerste instantie aangetrokken om bij de Beloften uit te komen. Interfarms komt over van het inmiddels door Lasaulec overgenomen CRV-Interfarms waar het eerder aangaf te stoppen als co-sponsor.

Okay Fashion & Jeans trok eerder als klassementswinnaar Ingmar Berga, Robert Bovenhuis en Crispijn Ariƫns aan en verlengde het contract met Frank Vreugdenhil en Marcel van Ham. Ook Leander van der Geest heeft van Edward van Dijk een aanbod gekregen om volgend seizoen opnieuw voor Okay uit te komen. De Warmonder weegt op dit moment zijn opties nog af.

Bart Hoolwerf, die dit seizoen naast het Open Oostenrijks Kampioenschap ook de marathons op Flevonice en Breda won, zal naast zijn rol als Beloftenrijder ook aan de Top Divisie mogen gaan proeven zo meldt Van Dijk aan Schaatsen.nl. De ploegmanager haalde verder successen binnen met het vastleggen van twee co-sponsoren. Broker Kunststoffen en Interfarms, beiden actief in de agrarische markt, stappen aan boord bij de ploeg waar Ron Neymann besloten heeft na dit seizoen te stoppen als trainer. Eerder werd Peter de Vries al geprestenteerd als ploegleider voor volgend seizoen.

Bekijk ook:

Bart Hoolwerf
Transferoverzicht 2016