Schaatspeloton.nl - Nieuws - De Best en Van Kalken winnen voorlaatste wedstrijd 6-Banentoernooi

De Best en Van Kalken winnen voorlaatste wedstrijd 6-Banentoernooi

geplaatst zondag 7 februari 2016 om 23:26:07 op Schaatspeloton.nl

Bij de Dames toonde Dieuwertje van Kalken zich in de massasprint sneller dan Annemarie Vriend en klassementsleidster Anna Lof.

Bij de Dames toonde Dieuwertje van Kalken zich in de massasprint sneller dan Annemarie Vriend en klassementsleidster Anna Lof. (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

De voorlaatste wedstrijd van het 6-Banentoernooi is in Utrecht gewonnen door Koen de Best (C Divisie, Haven Amsterdam/SKITS), Dieuwertje van Kalken (Dames) en Arnold Gaasenbeek (Masters). De Best soleerde in de Domstad na 70 ronden naar de winst, Wabe de Rooij en Mark Ooijevaar die met De Best een ronde voorsprong hadden gepakt moesten genoegen nemen met plek twee en drie.

Bij de Dames toonde Dieuwertje van Kalken zich in de massasprint sneller dan Annemarie Vriend en klassementsleidster Anna Lof die met een voorsprong van 8 punten op Beau Wagemaker naar de finale in Alkmaar gaat. Bij de Masters wist Arnold Gaasenbeek zich te ontworstelen uit een kopgroep van zeven met een ronde voorsprong. Richard Kramer werd tweede, Robert Gaasenbeek derde.

Bekijk ook:

Uitslag C Divisie
Uitslag Dames
Uitslag Masters