Schaatspeloton.nl - Nieuws - Okay verlengt met drie jaar, trekt Berga, Ariëns en Bovenhuis aan

Okay verlengt met drie jaar, trekt Berga, Ariëns en Bovenhuis aan

geplaatst maandag 18 januari 2016 om 23:34:59 op Schaatspeloton.nl

Ingmar Berga klopt Crispijn Ariëns, komend seizoen rijden zij samen voor Okay Fashion & Jeans.

Ingmar Berga klopt Crispijn Ariëns, komend seizoen rijden zij samen voor Okay Fashion & Jeans. (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

Sponsor Okay Fashion & Jeans verbindt zich voor nog eens drie seizoenen aan het marathonschaatsen. Dit weet Schaatsen.nl te melden. Edward van Dijk, de eigenaar van Okay Fashion & Jeans die al vele jaren in verschillende rollen actief is in de sport, heeft zich bovendien voor het volgende seizoen verzekerd van de diensten van KPN Marathon Cupleider Ingmar Berga (Royal A-ware/Fonterra), Crispijn Ariëns (Van Werven) en Robert Bovenhuis (CRV-Interfarms).

Naast de komst van het sterke drietal zal Frank Vreugdenhil ook in het nieuwe seizoen de kleuren van Okay Fashion & Jeans verdedigen. Met de versterkte ploeg hoopt Van Dijk de strijd meer aan te kunnen gaan met het sterke blok van Jillert Anema. Van deze formatie komt Ingmar Berga over. De Drent die op dit moment hard op weg is het eindklassement van de KPN Marathon Cup te gaan winnen komt bij Okay Fashion & Jeans Robert Bovenhuis tegen met wie hij eerder bij het BAM-Univé Schaatsteam reed. Peter de Vries die eerder samen met Ingmar Berga bij DSB Bank reed zal als ploegleider van de versterkte Okay-ploeg gaan optreden.

Bekijk ook:

Crispijn Ariëns
Frank Vreugdenhil
Ingmar Berga
Robert Bovenhuis
Transferoverzicht 2016