Schaatspeloton.nl - Nieuws - Landelijke Flevonice Marathon 13 januari open voor alle C-rijders

Landelijke Flevonice Marathon 13 januari open voor alle C-rijders

geplaatst dinsdag 5 januari 2016 om 23:38:58 op Schaatspeloton.nl

De landelijke Flevonice Marathon die volgende week woensdag 13 januari in Biddinghuizen wordt verreden heeft een open wedstrijd voor C-rijders. De regionale rijders, die in tegenstelling tot eerdere berichten in een eigen wedstrijd rijden en niet samen met de Beloften sluiten de avond af met een start om 20:30 uur. Eerder op de avond zullen Top Divisie- en Regiodames, en de Beloften ook op Flevonice de strijd aan gaan.

De Top Divisiedames die de avond om 18:00 uur beginnen worden aangevuld met de 15 beste rijders uit zowel de Noord-Oost Competitie als het 6-Banentoernooi en de 5 besten uit de Regiocompetitie Zuid. De eerste drie regionale dames die zich nog niet hebben geplaatst voor de wedstrijden op de Weissensee als de nummers 1 tot en met 6 van de Noord-Oost Competitie en het 6-Banentoernooi of de nummer 1 en 2 van de Regiocompetitie Zuid zullen tevens een plek verdienen voor die marathons op het Oostenrijkse bergmeer.

De Beloften rijden vanaf 19:15 uur een eigen wedstrijd. De KNSB heeft nog geïnventariseerd of er bij de Top Divisie Heren behoefte was aan het rijden van een wedstrijd op Flevonice nadat de eerste wedstrijd op die baan vanwege het zachte weer was afgelast. Maar de ploegen hebben aangegeven daar geen behoefte aan te hebben.

Regionale rijders kunnen zich via https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijd/f2238347-34c6-42f2-938f-9dc84c56c2a2/informatie inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijving sluit 11 januari.

Bekijk ook:

Inschrijven