Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team CRV-Interfarms moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

Team CRV-Interfarms moet op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

geplaatst dinsdag 29 december 2015 om 21:18:52 op Schaatspeloton.nl

CRV-Interfarms, vorig weekend nog goed voor de zege met Sjoerd den Hertog, moet nu op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

CRV-Interfarms, vorig weekend nog goed voor de zege met Sjoerd den Hertog, moet nu op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

De formatie van CRV-Interfarms moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De ploeg, die vorig weekend Sjoerd den Hertog nog zag winnen in de Top Divisie, ziet Veeverbeteringsorganisatie CRV en Agrarische Makelaardij Interfarms na dit seizoen afhaken als hoofd- en cosponsor. De stichting Agribusiness for Sports, die het team wat naast Den Hertog uit Jan Korenberg, Jordy Harink, Pim Cazemier, Robert Bovenhuis en Robin Snoek bestaat beheert, is de zoektocht naar nieuwe geldschieters gestart.

CRV en Interfarms hebben besloten, na vier succesvolle jaren, om een nieuwe invulling te geven aan hun sponsorbeleid en zich daarom terugtrekken uit het marathonschaatsen. Zowel CRV als Interfarms benadrukken daarbij dat ze zeer tevreden zijn over de prestaties van de ploeg en dat ze ook in de tweede helft van het lopende schaatsseizoen met trots invulling zullen geven aan het sponsorschap. De Stichting Agribusiness for Sports bedankt beide sponsoren voor hun inzet, betrokkenheid en de samenwerking in de afgelopen jaren.

De stichting Agribusiness for Sports beheert de belangen van de marathonschaatsploeg en is momenteel op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Voorzitter Hendrik Jan Achterhof: "de rijders, de ploegleiding en diverse sponsoren rond de ploeg willen door. Met een sterke hoofdsponsor kan dat. Het is een ploeg die barst van jonge talenten die er vol voor gaan". De schaatsploeg rijdt de komende maanden nog volop wedstrijden, waaronder op natuurijs, waardoor potentiƫle sponsoren met eigen ogen kunnen zien waartoe de ploeg in staat is.

De marathonschaatsploeg CRV-Interfarms staat al jaren bekend als een echte smaakmaker in de Top Divisie van het marathonschaatsen. De ploeg startte dit jaar met een nieuwe rijderssamenstelling en dat bracht opnieuw veel elan. Op 20 december leidde dit zelfs tot de eerste ritzege voor deze dynamische ploeg, tijdens de marathon van Enschede. Sjoerd den Hertog kwam hier als eerste over de finish en toonde hiermee in welke positieve sportieve flow de ploeg momenteel presteert.