Schaatspeloton.nl - Nieuws - Goesting.nl hoofdsponsor Team U

Goesting.nl hoofdsponsor Team U

geplaatst zaterdag 1 september 2007 om 23:22:00 op Schaatspeloton.nl

Het nieuwe marathonteam onder leiding van Dirk Zuidert heeft in Goesting.nl een hoofdsponsor gevonden. Een vijftal A-rijders zonder ploeg had besloten samen het nieuwe seizoen te gaan aanvangen. Het team zat bij de aanmelding nog zonder hoofdsponsor en schreef zich daarom voorlopig in als Team U. Nu de nieuwe hoofdsponsor binnen is gehaald zal het team worden ingeschreven als Goesting.nl.

De A-rijders Ytzen Faber, Erik-Jan Spijkerman, Jasper van Tol en Rick van Leersum hadden begin juli al aangegeven samen verder te zullen gaan. Jasper van Tol en Rick van Leersum kwamen het afgelopen seizoen uit voor Bouwglas Gesman/Kocomon Vastgoed, Ytzen Faber komt over van Wessels/BMC/Mijnten en Erik-Jan Spijkerman reed in de kleuren van Burggraaf 123 VCA. Alle vier de rijders stonden na het seizoen zonder ploeg. De ploegleider Dirk Zuidert vervulde het afgelopen seizoen die functie bij Beelen Sloopwerken.

Uiteidelijk is in Goesting Creative Business Events een hoofdsponsor gevonden voor de nieuwe ploeg. Goesting.nl zal uit gaan komen in de zaterdagavondcompetitie. Remko Huisman zal meeliften met de A-ploeg maar voor Thermo.com uitkomen in de B Divisie.