Schaatspeloton.nl - Nieuws - Coolen en Hijlkema onder dak bij nieuwe damesploeg

Coolen en Hijlkema onder dak bij nieuwe damesploeg

geplaatst dinsdag 25 september 2007 om 17:41:00 op Schaatspeloton.nl

Mischa Coolen en Liesbeth Hijlkema hebben in Cakyline een nieuwe ploeg gevonden. Na het afhaken van Nicolai, Laurens & Tabak en Zuidema Kranen is Cakyline een van de sponsoren die in de leegte stappen. Liesbeth Hijlkema kwam afgelopen seizoen uit voor Nicolai, Laurens & Tabak. Mischa Coolen was in de kleuren van Indische Cake alleen op het natuurijs van de Weissensee actief.

Hijlkema en Coolen hebben in het verleden samen gereden bij de ploeg van Nicolai, Laurens & Tabak en komen nu weer samen bij de nieuw opgerichte Cakylineploeg. Deze nieuwe ploeg zal in nauw contact staan met de Ă–stersund ploeg van ploegleidster Marion Borst.

Mischa Coolen was het afgelopen jaar niet actief in de landelijke kunstijscompetitie vanwege gezondheidsproblemen. Wel stond ze aan de start van het Open NK op de Weissensee. Zij behaalde daar een 6de plaats. In het seizoen 2005/2006 wist zij de eindoverwinning te behalen van The Greenery Three. Liesbeth Hijlkema was al jaren de stabiele factor in de ploeg van Nicolai, Laurens & Tabak maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Met regelmaat was ze de afgelopen jaren te vinden bij de top 10.

Cakyline is een product van Vast Banket. Het is een verantwoorde cake; 60% minder suiker en 40% minder vet dan bij een standaard cake. Vast Banket wil met het sponsoren van de damesploeg de combinatie tussen gezond bewegen en verantwoord eten maken.

Bekijk ook:

Mischa Coolen
Liesbeth Hijlkema