Schaatspeloton.nl - Nieuws - Nieuw marathonteam Netalsindefilm.nl

Nieuw marathonteam Netalsindefilm.nl

geplaatst donderdag 27 september 2007 om 12:04:00 op Schaatspeloton.nl

Celebrity fashion-webshop Netalsindefilm.nl zal dit seizoen een landelijk marathonschaatsteam ondersteunen.

Celebrity fashion-webshop Netalsindefilm.nl zal dit seizoen een landelijk marathonschaatsteam ondersteunen.

Celebrity fashion-webshop Netalsindefilm.nl zal dit seizoen een landelijk marathonschaatsteam ondersteunen. De afgelopen seizoen voor degrimsport.nl uitkomende Peter Paauw, Gerard Nijgh en Jelmer Looijesteijn zullen deel uitmaken van dit team. De drie B-rijders krijgen in voormalig A-rijder Ewout Nijgh, die terugkeert in de B Divisie, een nieuwe ploeggenoot. Bij de landelijke Dames zal de Amsterdamse Marianne Gerrits voor Netalsindefilm.nl uitkomen.

Jelmer Looijesteijn uit Katwijk en Peter Paauw en Gerard Nijgh uit Rijnsburg waren vorig seizoen, samen met Jouke Hoogeveen, actief voor de sponsoren degrimsport.nl en Grimbergen Noordermeer. Het team is toen derde geworden in het officieuze ploegenklassement en heeft een overwinning en enkele podiumplaatsen behaald. Hun best presterende rijder Jouke Hoogeveen zal dit jaar voor Power-play.nl uitkomen in de A Divisie. Hij zal in het team vervangen worden door Ewout Nijgh. Katwijker Ewout Nijgh, de broer van Gerard, was eerder al twee jaar succesvol actief bij de B-rijders en promoveerde toen dankzij een zesde plek in de eindrangschikking naar de A-rijders. Na een jaar bij de A-rijders keerde hij terug naar de regionale competities.

Het Zuid-Hollandse kwartet, alle vier lid van IJsclub Rijnsburg, zal opnieuw begeleid worden door Paul van de Ven. Peter Aanhane zal hem hierin bijstaan. "Het team hoopt dit jaar weer diverse podiumplaatsen en een goede eindrangschikking in het ploegenklassement te behalen. Gerard Nijgh heeft vorig seizoen al top 5 klasseringen gereden en zal, wanneer hij zijn vooruitgang van de laatste jaren doorzet, wellicht enkele podiumplaatsen kunnen behalen. Jelmer Looijesteijn heeft na zijn debuut vorig seizoen een goede zomer op de skeelers doorgemaakt. Deze winter hoopt hij dan ook enkele top-10 klasseringen te rijden en goed werk voor het team te verrichten. Peter Paauw is de ervaren man van het team. Hij wist vorig jaar nog een vierde plek te behalen en gaat dit jaar voor één podiumplaats. Ewout Nijgh is, na twee jaar afwezigheid uit het landelijke peloton, weer terug op niveau. Hij hoopt regelmatig top-10 uitslagen te rijden, met als doel een podiumplaats."

Sponsor Netalsindefilm.nl verkoopt kleding en accessoires van toonaangevende modemerken. "Gezien bij de celebs, te koop bij Netalsindefilm!". Naast het heren B-team zal ook één dame voor Netalsindefilm.nl op landelijk niveau rijden. De Amsterdamse Marianne Gerrits, tevens eigenaar van Netalsindefilm.nl, debuteert komend seizoen in het damespeloton.
Naast de vijf landelijke rijders zal de sponsor ook enkele rijders in de baancompetitie van Amsterdam en het 6-Banentoernooi ondersteunen. Nagenoeg alle rijders, zowel de landelijke als ook de gewestelijke, zijn afkomstig uit de skeelerwereld waar ze uitkomen voor het Amsterdamse Snelrol skeelerteam.

Bekijk ook:

Ewout Nijgh
Gerard Nijgh
Jelmer Looijesteijn
Peter Paauw