Schaatspeloton.nl - Nieuws - Online spel Marathonschaats Manager gelanceerd

Online spel Marathonschaats Manager gelanceerd

geplaatst dinsdag 13 oktober 2015 om 20:41:05 op Schaatspeloton.nl

Wie wordt dit seizoen het meest succesvol? Weer Bob de Vries? Of stoot zijn eigen ploeggenoot Ingmar Berga hem misschien wel van de troon? Gary Hekman of Fabio Francolini? MarathonschaatsManager.nl heeft een online spel gelanceerd waarin liefhebbers een eigen marathonschaatsteam samen kunnen stellen en daarmee niet alleen kunnen proberen alle andere managers de loef af te steken maar ook de strijd aan te gaan met (sport)vrienden, collega’s en teamgenoten.

Het principe van het spel is simpel. Je stelt je favorieten op voor aankomend seizoen. Je krijgt een ‘sponsorbudget' van 1.000.000 euro, wat je kunt gebruiken om rijders te ‘kopen'. Je moet minimaal drie en mag je maximaal zes rijders opstellen. Waardes van rijders zijn gebaseerd op de resultaten van vorig seizoen. De manager die de meeste punten bij elkaar heeft gesprokkeld, wint het spel. TWC Leo Smit uit Medemblik heeft de hoofdprijs beschikbaar gesteld. De winnaar van het marathonschaatsmanagerspel wint de hoofdprijs en ontvangt van Tweewielercentrum Leo Smit een Cube Aim SL Model twv 550 euro!

24 oktober gaat het spel officieel van start en vanaf dan kunnen managers ook punten gaan verdienen. Inschrijven kan nog het hele seizoen, waardoor je nog wel meedingt naar leuke en spannende tussenklassement, maar winnen voor de eindoverwinning wordt lastig. In het marathonmenu op de Marathonschaats Manager pagina vindt je alle informatie over het spel. Inschrijven voor het spel en je ploeg samenstellen kan op MarathonschaatsManager.nl.

Bekijk ook:

MarathonschaatsManager.nl