Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ook Palet kiest voor zwart-blauw, MKBasics opnieuw in het rood

Ook Palet kiest voor zwart-blauw, MKBasics opnieuw in het rood

geplaatst woensdag 2 september 2015 om 19:05:34 op Schaatspeloton.nl

De Schaatsmeiden van Palet Schilderwerken en MKBasics.nl kennen hun kleuren voor het nieuwe seizoen. MKBasics.nl zal met Elma de Vries, Iris van der Stelt, Nicky van Leeuwen en Eva Lagrange in de gelederen net als voorgaande jaren in het rood op het ijs verschijnen. Palet Schilderwerken kiest net als eerder Lasaulec voor zwart-blauw. In tegenstelling tot Lasaulec zal bij Palet het blauw echter wat meer aanwezig zijn in het pak.

Palet Schilderwerken reed de laatste 3 jaar in het paars hun rondjes. Nu komt het team met een volledig gewijzigd schaatspak op het ijs. De schilderkleuren waar nu op gelet moet worden is Zwart, met blauwe accenten. Naar aanleiding van het 50 jarig bestaan van de hoofdsponsor Palet Schilderwerken komen de dames nu in nieuwe stoere Palet kleuren het ijs op. Deze zwarte brigade bestaat voor komend seizoen uit Jade van der Molen, Imke Vormeer, Ineke Dedden en debutant Corina Dijkstra.

Voor de dames van MKBasics.nl is er met nu een volledig rood pak een lichte wijziging met het vorige seizoen. De witte en groene accenten zijn op het pak verdwenen. "Rood de kleur van passie, hartstocht en strijd, zo voelen de dames zich ook op het ijs het beste thuis. Het team staat bekend om hun aanvallen. Het team met Elma de Vries, Iris van der Stelt en nieuwkomers Nicky van Leeuwen en Eva Lagrange zullen ook komend jaar weer de aanval zoeken, nu met een geheel bijpassend tenue." aldus ploegenvertegenwoordiger Eelco Kooistra.