Schaatspeloton.nl - Nieuws - Schaatspeloton.nl bestaat 10 jaar, site volledig vernieuwd

Schaatspeloton.nl bestaat 10 jaar, site volledig vernieuwd

geplaatst maandag 31 augustus 2015 om 00:00:00 op Schaatspeloton.nl

Deze week is het 10 jaar geleden dat Schaatspeloton.nl begon. Augustus 2005 werd het ontwerp gemaakt van deze site die met wat kleine wijzigingen tien jaar hetzelfde is gebleven. Met het jubileum wordt het tijd afscheid te nemen van dat ontwerp. Vanaf vandaag is Schaatspeloton.nl volledig in een nieuw jasje. Een jasje dat hopelijk mee kan groeien met het snel veranderende internetgebruik.

In de afgelopen tien jaar is er een hoop veranderd in hoe een site bezocht wordt. In 2005 was er eigenlijk nog niemand die een website via een telefoon bezocht. De eerste smartphones volgde na een paar jaar, tablets nog weer iets later. De hele website was niet gebouwd om hier mee om te gaan. Met het nieuwe ontwerp zou 99% van de gebruikers een website moeten krijgen die het best geschikt is voor het apparaat waar je Schaatspeloton.nl op bezoekt. Op je telefoon betekent dat dat je het artikel over de hele breedte van je telefoon kan lezen, het menu is voor je weggestopt onder de drie streepjes die je bovenaan ziet als je met je smartphone Schaatspeloton.nl bezoekt. Probeer het maar eens.

De site is uitvoerig getest, maar door de vele apparaten waarmee tegenwoordig een website bezocht kan worden kan het natuurlijk altijd zo zijn dat iets voor jou niet werkt in het nieuwe ontwerp. Of dat je iets niet meer kan vinden. Laat dat dan alsjeblieft weten via mail@schaatspeloton.nl. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de bezoeker er slechter van wordt. Laat bij je opmerking wel even weten hoe je de website bezoekt (telefoon/tablet/computer), met welke browser (bv Internet Explorer, Chrome, Firefox, Opera) en wat je beeldresolutie is. Hopelijk kan het dan zo snel mogelijk worden opgelost.

Bekijk ook:

Schaatspeloton.nl