Schaatspeloton.nl - Nieuws - Marieke Dohle-van Hoek met ploeg terug bij Pro Sport Noord-Holland

Marieke Dohle-van Hoek met ploeg terug bij Pro Sport Noord-Holland

geplaatst maandag 17 augustus 2015 om 12:25:07 op Schaatspeloton.nl

Marieke Dohle-van Hoek

Marieke Dohle-van Hoek

Pro Sport Noord-Holland haalt Marieke Dohle-van Hoek terug naar hun landelijke damesploeg. Dohle-van Hoek kwam eerder in de kleuren van De Goudse Verzekeringen al uit voor de stichting die na een jaar Gardena in Nedflex en Meer Magazijn twee nieuwe hoofdsponsoren heeft gevonden. Naast de Zuid-Hollandse komen ook Michelle de Bruijn, Moniek van Linden en Eva van den Born uit voor de ploeg.

Afgelopen seizoen kwam Marieke Dohle-van Hoek uit voor Big Machinery - Meer Magazijn. Deze ploeg waar ook Michelle de Bruijn en Moniek van Linden vorig seizoen voor uitkwamen gaat nu op in de Stichting Pro Spoirt Noord-Holland die na het vertrek van Gardena als sponsor zonder ploeg zat maar wel haar vaste sponsoren had behouden. Eva van den Born, winnares van de Flevobokaal, maakte eerder al bekend voor deze ploeg uit te zullen gaan komen.

Over de sponsoren
Nedflex staat voor dienstverlening op maat. Nedflex wil ondernemers optimaal ontzorgen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business. Nedflex is voortdurend bezig met het ontwikkelen van servicegerichte diensten en producten. Daarnaast maakt Nedflex zich hard voor het vergroten van de mate van transparantie binnen de uitzend- en payrollbranche. Nedflex draagt middels haar transparante werkwijze, waarbinnen het voor alle betrokkenen duidelijk is wat Nedflex aanbiedt en tegen welk tarief, bij aan het verbeteren van de kwaliteitsperceptie van de flexbranche. 
www.nedflex.nl
 
Meermagazijn 
Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kennis en vakmanschap. Een magazijn is meer dan een aantal stellingen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. De kwaliteit van al onze diensten en producten is 100% gegarandeerd, dat spreekt voor zich. Minstens zo belangrijk vinden wij serviceverlening. Uitgangspunt van ons klantgerichte servicebeleid vormen professionaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid. 
www.meermagazijn.nl

Bekijk ook:

Marieke Dohle-van Hoek
Eva van den Born naar Big Machinery/Meer Magazijn (20 februari 2015)