Schaatspeloton.nl - Nieuws - Haven Amsterdam/SKITS zoekt marathontalenten voor C-ploeg

Haven Amsterdam/SKITS zoekt marathontalenten voor C-ploeg

geplaatst dinsdag 10 maart 2015 om 22:58:54 op Schaatspeloton.nl

Team Haven Amsterdam/SKITS is opzoek naar ambitieuze schaatsende studenten voor hun C-ploeg. Op deze manier hoopt de formatie regionale C-rijders de kans te bieden om gezamenlijk en in teamverband op te trekken richting het regionale 6-Banentoernooi. Zo verwacht de studentenploeg talent in de regio de mogelijkheid te geven om zich te kunnen ontwikkelen en in de toekomst door te laten groeien naar landelijke niveau.

Met de nieuwe weg die Team Haven Amsterdam/SKITS heeft ingezet wordt er ruimte gemaakt voor nieuw talent. "Ben jij student(e) en ambitieus om het maximale uit jezelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! " aldus Melvin van Zanten coördinator voor de B- en C-ploeg van Team Haven Amsterdam/SKITS. "Bij de heren heeft de ploeg al een aantal jaar het unieke karakter met doorgroei tot aan de Top Divisie met een eigen A-, B- en C-ploeg. Bij de regionale dames is vorig jaar kleinschalig begonnen met het opstarten van een ploeg. Deze willen wij voor volgend seizoen uitbreiden tot een grotere trainingsgroep. Deze gezamenlijke groep C-rijders willen wij zo een platform bieden om in teamverband te trainen en op te trekken richting de zesbanen wedstrijden. Daarnaast train je ook met de rijders van de Top- en Eerste Divsie ploegen waardoor je alvast kennis maakt met het landelijk niveau."

Team Haven van Amsterdam/SKITS geeft aan het volgende te kunnen bieden:
- Professionele begeleiding (met o.a. Casper Helling, winnaar van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee en houder van het werelduurrecord)
- Uitgebreid trainingsaanbod met gezamenlijke trainingen in de zomer en winter
- Trainingsweken en trainingsweekenden
- Teamkleding
- Kansen tot doorgroei (C rijders – 1ste divisie – Top divisie)
- Goede en ontspannen leeromgeving

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Team Haven Amsterdam/SKITS stuur dan een e-mail naar melvin.vanzanten@skitstalentteam.nl. Op maandag 30 maart 2015 zal er voor alle geïnteresseerden vanaf 20:00 uur op de Jaap Edenbaan in Amsterdam een informatieavond plaatsvinden. Ook hiervoor wordt gevraagd op te geven via het bovenstaande e-mailadres.