Schaatspeloton.nl - Nieuws - Vacature voor nieuwe rijdsters bij Lasaulec, Strikwerda en Westenbroek verlengen

Vacature voor nieuwe rijdsters bij Lasaulec, Strikwerda en Westenbroek verlengen

geplaatst dinsdag 20 januari 2015 om 23:45:53 op Schaatspeloton.nl

UwGereedschap.nl zal volgend seizoen op het ijs verschijnen als Team Lasaulec en heeft zich ook voor het volgende seizoen verzekerd van de diensten van Corina Strikwerda en Ria Westenbroek. Daarnaast is de technische groothandel in een speciale advertentie opzoek naar twee tot vier nieuwe 'enthousiaste, goedlachse en ambitieuze' schaatssters voor een gecombineerde landelijke en regionale ploeg in het nieuwe seizoen 2015/16.

In de speciale advertentie geeft de sponsor aan veel plezier, ondersteuning op het vlak van kleding en faciliteiten en een enthousiast en ervaren begeleidingsteam (met o.a. Renate Groenewold) te kunnen bieden. Daartegenover wordt van de rijdster veel plezer, teamspirit, beschikbaar- en inzetbaarheid voor (meerdaagse) clinics/bijeenkomsten voor klant- of personeelsactiviteiten van Lasaulec en (Social) Media aandacht verwacht.

Geintereseerde rijdsters kunnen voor 15 februari hun motiavatie samen met hun schaats-cv opsturen naar directiesecretariaat@lasaulec.nl t.a.v. De heer Anne Lourens.

Bekijk ook:

Corina Strikwerda
Ria Westenbroek