Schaatspeloton.nl - Nieuws - Amsterdam trekt toeschouwers met korting

Amsterdam trekt toeschouwers met korting

geplaatst dinsdag 23 oktober 2007 om 19:35:00 op Schaatspeloton.nl

De marathonschaatswedstrijden op de Jaap Edenbaan worden altijd al goed bezocht. De baanorganisatie doet er ook dit seizoen alles aan om zoveel mensen langs het ijs te krijgen. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid om de vijf Essent Cupwedstrijden op de baan voor de prijs van vier wedstrijden te bezoeken. In het pakket zitten ook twee warme consumpties en de mogelijkheid zelf te schaatsen.

Amsterdam heeft dit seizoen vijf wedstrijden in de Essent Cup op het programma. De wedstrijden op 28 oktober, 25 november, 16 en 23 december en de finalewedstrijd op oudejaarsdag zullen in de hoofdstad plaatsvinden. Om publiek naar alle vijf de wedstrijden te trekken biedt de organisatie in Amsterdam nu een passe-partout aan waarin voor € 28,-- in plaats van € 35,-- toegang wordt verleend aan alle vijf de wedstrijden. In het passe-partout zitten ook twee warme drankjes in het restaurant ‘Boven Nul' bij de Jaap Edenbaan om na de wedstrijden weer op temperatuur te komen. Ook is er de mogelijkheid na de vijf wedstrijden zelf gratis de schaatsen onder te binnen op het Amsterdamse ijs.

Van de kortingsmogelijkheid kan gebruik gemaakt worden door onderstaande coupon zaterdag 28 oktober ingevuld in te leveren bij de kassa op de Jaap Edenbaan.

Bekijk ook:

De Coupon, print hem uit!