Schaatspeloton.nl - Nieuws - Tomas Gustafson weer één avond coach Östersund

Tomas Gustafson weer één avond coach Östersund

geplaatst dinsdag 23 oktober 2007 om 17:30:00 op Schaatspeloton.nl

De Zweedse voormalige Olympische Kampioen op de 10 kilometer, Tomas Gustafson, zal ook dit seizoen weer één avond als coach van Team Östersund langs het ijs staan. Op zaterdag 17 november zal hij aan het eind van een bezoek aan Nederland, waarin hij enkele presentaties geeft, zijn Dames in Hoorn ondersteunen tijdens de KNSB Cup Marathon op IJsbaan De Westfries.

Op vrijdag 16 november organiseren VisitSweden en IJsburo namens de Zweedse Kamer van Koophandel een middag op de Jaap Edenbaan in Amsterdam voor de leden van de Kamer. Tomas Gustafson is hierbij speciaal te gast en zal spreken over team building. Aansluitend geeft hij samen met het dames marathonteam Team Östersund een schaatsclinic. Dit evenement zal van 14:00 tot 17:00 uur plaatsvinden in Amsterdam.

Zaterdag 17 november houdt Tomas Gustafson een presentatie in Houten bij Bever Zwerfsport over schaatsen op natuurijs in de Zweedse winterstad Östersund. Aanvang van deze presentatie is om 11.00 uur. Die avond zal hij als coach aanwezig zijn bij de marathon van de KNSB Cup in Hoorn om zijn Team Östersund in actie te zien. De dameswedstrijd start om 18.30 uur. Ook vorig seizoen was Tomas Gustafson eenmalig aanwezig als coach van het ‘Zweedse' marathonschaatsteam, toen in Den Haag.