Schaatspeloton.nl - Nieuws - 13 december toertocht op Flevonice

13 december toertocht op Flevonice

geplaatst zondag 5 oktober 2014 om 21:43:03 op Schaatspeloton.nl

De AEW en Flevonice organiseren op zaterdag 13 december een 'Weissensee Toertocht'. De tocht heeft een lengte van 100 kilometer en geldt als mooie training voor de Alternatieve Elfstedentoertochten in Oostenrijk. Het startschot van de Weissensee Toertocht op de 3 kilometer lange ijsbaan in Biddinghuizen klinkt om 9.00 uur. Voor uitslapers is er tot 12.00 uur de mogelijkheid om te starten.

Tot 15.45 uur mag u de laatste ronde in, om 16.00 uur gaat de finish dicht. Doel van de Weissensee Toertocht is 100 kilometer; alle afstanden worden echter beloond met een medaille.

Elke deelnemers krijgt een stempelkaart, waarop na iedere drie kilometer gestempeld kan worden. Op eigen risico mag u er ook voor kiezen om meerdere rondes tegelijk af te laten stempelen. Tijdens de tocht wordt u voorzien van koek en zopie; zoals u ook op de Weissensee gewend bent: koffie, thee, brood/bolletjes, fruit, warme chocolademelk, etc. Om de gezellige schaatssfeer nog meer te benadrukken, is er een speaker aanwezig en is er muzikale ondersteuning.

Inschrijven
De inschrijving voor de Weissensee Toertocht op Flevonice is nog niet open. Zodra dit het geval is, wordt dit bekend gemaakt op deze website en op flevonice.nl.