Schaatspeloton.nl - Nieuws - Kristine Wijdenes naar Mastermind

Kristine Wijdenes naar Mastermind

geplaatst donderdag 13 maart 2014 om 23:25:39 op Schaatspeloton.nl

Team Mastermind zal volgend seizoen Kristine Wijdenes mogen verwelkomen in het team. Wijdenes komt over van team Steigerplank.com. Ook Emma Engbers, Zoey van den Bosch en Jessica Merkens zullen opnieuw gaan uitkomen voor Mastermind waarmee de samenstelling voor het aankomende seizoen compleet. Eline Bennis, die afgelopen jaar uit kwam voor Team Mastermind, zal onder de vlag van dezelfde sponsor uit gaan komen in het regionale 6-Banentoernooi.

Wijdenes rijdt inmiddels 2 seizoenen in de landelijke Top Divisie, en heeft al enkele top-20 klasseringen weten te noteren. "Net als de andere dames is Kristine nog jong en weet ze zich elk seizoen weer verder te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat ze een sterke aanvulling is en hopen zo als ploeg volgend jaar weer een stap voorwaarts te maken!" aldus de ploegleiding.

Sponsor Koos Haakma van concepting, coaching en consultancybureau Mastermind reageert enthousiast op de komst van Kristine: „Wij zijn blij met Kristine als versterking voor Team Mastermind. Ze is gedreven en ambitieus, heef zich bewezen in de Top divisie en is klaar voor de volgende stap. Daarmee past ze in het team en bij Mastermind - passie voor resultaat"