Schaatspeloton.nl - Nieuws - Roy Mulder weg bij Team Appel Beton

Roy Mulder weg bij Team Appel Beton

geplaatst donderdag 13 maart 2014 om 23:13:53 op Schaatspeloton.nl

Roy Mulder zal het komende seizoen niet meer uitkomen voor Team Appel Beton. Tijdens de jaarlijkse evaluatie van de ploeg is gezamelijk besloten dat de wegen hier scheiden. "Ik heb 3 jaar in een geweldige ploeg mogen rijden, we hebben veel mooie avonturen beleeft, maar het is nu tijd voor iets anders." Mulder hoopt ook voor volgend seizoen een nieuwe ploeg te vinden.

Vanaf het debuut van de ploeg in het seizoen 2011/2012 is Mulder betrokken geweest bij Team Appel Beton. In de opvolgende 3 seizoenen groeide het team onder leiding van Mulder uit tot een vaste waarde in de top van de Eerste Divisie. Mulder ontwikkelde zich sterk en kwam al snel tot zijn eerste podiumplaatsen. Dit leidde in het seizoen 2012/2013 tot 2 podiumplaatsen, een 2e plaats in het jongerenklassement en een 3e plaats in het algemeen klassement. Het afgelopen seizoen was een minder gelukkig seizoen voor Mulder. Door diverse blessures was Mulder genoodzaakt om een groot deel van de wedstrijden heeft moeten missen. Ondanks deze blessures was Mulder van grote waarde voor het team, met name tijdens de laatste wedstrijden van het seizoen.

Nu de wegen tussen Mulder en Team Appel Beton scheiden, zal Mulder op zoek gaan naar een nieuwe ploeg. "Ik zal volgend jaar zeker starten in het peloton, ik heb er vertrouwen in dat ik een nieuwe ploeg zal vinden", Aldus Mulder.