Schaatspeloton.nl - Nieuws - Heideman verrast Van Werven met aankondigen vertrek

Heideman verrast Van Werven met aankondigen vertrek

geplaatst maandag 10 februari 2014 om 07:11:31 op Schaatspeloton.nl

Jan Maarten Heideman heeft dit weekend via verschillende media aangegeven te zullen vertrekken bij Team Van Werven. De recordwinnaar geeft aan er zakelijk niet uit te komen met de formatie van ploegleider Roy Boeve en ook sportief niet de gewenste ruimte te zien in de ploeg voor volgend seizoen. Team Van Werven reageert verbaasd en geeft aan dat van een breuk wat hen betreft nog lang geen sprake is.

Tegenover Schaatsen.nl gaf Heideman aan "We komen er zakelijk niet uit met elkaar. Bovendien is de ploeg voor volgend seizoen al vrijwel rond met de komst van Crispijn Ariëns, Rob Hadders en Thom van Beek. Daarbij was voor mij niet een plek ingeruimd zoals ik dat voor me zag." Aan het hudige seizoen ligt het niet aldus Heideman "Ik had het ook geweldig naar mijn zin, voelde me prima op m'n plek. Het is leuk te rijden met jongens als Gary Hekman en Geert Plender."

Of de breuk definitief is moet nog blijken Team Van Werven zelf geeft op hun website aan "Van een definitieve breuk tussen Jan Maarten Heideman en team Van Werven, zoals sommige media meldden, is geen sprake. We willen dolgraag met hem door. Hij hoort bij ons en is belangrijk voor ons. We willen hem helemaal niet kwijt."

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2014