Schaatspeloton.nl - Nieuws - MKBasics.nl verlengt, Iris van der Stelt blijft

MKBasics.nl verlengt, Iris van der Stelt blijft

geplaatst donderdag 6 februari 2014 om 23:17:22 op Schaatspeloton.nl

Ook komend seizoen zal MKBasics.nl weer op het ijs verschijnen als sponsor in het marathonschaatsen. De begeleiding van de rode damesformatie, dit seizoen bestaand uit Elma de Vries, Iris van der Stelt, Kimberly Muusse en Olympiaganger Carien Kleibeuker, heeft hierover overeenstemming bereikt met de sponsor. In 2014/15 zal in elk geval Iris van der Stelt voor een derde jaar actief zijn voor de formatie van ploegleider Jack de Rijke. De Zuid-Hollandse verlengde voor een jaar.

Ploegleider Jack de Rijke is trots dat de sponsor veel vertrouwen heeft in zijn rode brigade. "Mkbasics.nl is een zeer fijne sponsor met veel vertrouwen in zijn rijdsters en de daarbij behorende begeleiding. Wij kunnen met dat vertrouwen een zo ideaal mogelijk plaatje maken voor de beste resultaten op het ijs." De teller van het team staat op twee overwinningen en een podiumplek. Daarbij beschikt het team over een bijzondere Olympische ticket op de 5000 meter in Sotsji. Namens mkbasics.nl zal Carien Kleibeuker in Rusland van start gaan.

Komend jaar zal in ieder geval Iris van der Stelt in het rood van mkbasics.nl starten. Het talent heeft deze week te kennen gegeven bij de ploeg te blijven. De rijdster uit Numansdorp ontwikkelt zichzelf goed door onder de leiding van De Rijke. Het wederzijds vertrouwen zorgt voor een goede samenwerking vandaar dat een verlenging niet kon uitblijven.