Schaatspeloton.nl - Nieuws - Palet Schilderwerken gaat door, Carla Ketellapper-Zielman blijft

Palet Schilderwerken gaat door, Carla Ketellapper-Zielman blijft

geplaatst maandag 27 januari 2014 om 22:33:41 op Schaatspeloton.nl

Carla Zielman

Carla Zielman

Het Genemuidense schildersbedrijf Palet Schilderwerken gaat door als sponsor in het damespeloton. Ook in het seizoen 2014/15 zullen vier dames in het paars van Palet op het ijs verschijnen. Een van hen zal Carla Ketellapper-Zielman zijn. De kersverse winnares van de Aart Koopmans Memorial wedstrijd op de Weissensee heeft te kennen gegeven de formatie van Palet Schilderwerken trouw te blijven.

Carla Ketellapper-Zielman kent een twijfelachtig seizoen. Waar de rijdster uit Rottum vorig jaar als sprintster naar de ploeg werd gehaald, kon ze die rol tot voor kort nog niet waarmaken. Voor de rijdster zelf een onzekerheid, maar trainer Jack de Rijke heeft niet getwijfeld aan de rappe rijdster. "Haar rol als sprintster heeft Carla nu waar gemaakt tijdens de AKM. Een opluchting voor haarzelf, wij hebben met de begeleiding altijd het vertrouwen in haar gehad. Ze is een van de beste marathonschaatssters van Nederland en we zijn dan ook heel blij dat ze bij team Palet Schilderwerken blijft."

De formatie van Palet Schilderwerken doet het goed in het peloton.  Naast alleskunner Carla Ketellapper-Zielman en oud Nederlands kampioen Rixt Meijer, hebben debutanten Ineke Dedden en Imke Vormeer hun plek in het peloton gevonden. Vooral Imke Vormeer maakt dit seizoen indruk met twee verassende zilveren podiumplekken.
 
Ploegleider Jan Andries de Vries is blij met Palet Schilderwerken.  "Palet Schilderwerken is een sponsor naar je hart. Het is fijn dat we onszelf als team kunnen doorontwikkelen onder zo'n goede sponsor. Palet is zeer betrokken en begaan met de schaatsmeiden, zo vormen we samen een groot team. Ik ben blij dat we volgend jaar weer een paarse Palet formatie aan de start hebben staan."

Palet gaat het derde jaar in als hoofdsponsor, daarvoor is het twee jaar een goede co-sponsor geweest.

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2014