Schaatspeloton.nl - Nieuws - Heideman dit weekend niet actief

Heideman dit weekend niet actief

geplaatst vrijdag 9 november 2007 om 23:12:00 op Schaatspeloton.nl

Als gevolg van zijn val afgelopen zondag zal Jan Maarten Heideman (DSB Bank) dit weekend niet in actie komen. Heideman zal niet aan de start verschijnen op last van de dokter, die het nog niet verstandig vindt om zondag in Utrecht al weer aan de competitie te beginnen. In Assen een week later zal Heideman er waarschijnlijk wel weer bij zijn.

Afgelopen weekend liep Jan Maarten Heideman in de derde Essent Cup wedstrijd een snijwond op in zijn linker enkel. Gevreesd werd in eerste instantie voor een beschadigde achillespees, maar dit bleek niet het geval. De wond is inmiddels gehecht en afgelopen week heeft Heideman de training hervat. Op last van de dokter zal de Oldebroeker echter nog wel de wedstrijd zondag in Utrecht aan zich voorbij moeten laten gaan. Volgend weekend zal Heideman er in Assen waarschijnlijk wel weer bij zijn.

Volgend weekend, maar dan zaterdagavond in Hoorn, zal ook Erik Hulzebosch (Nefit HR Ketels) zijn rentree maken. Nadat Hulzebosch na het afgelopen seizoen het SBS-programma ‘So You Wannabe a Popstar' won, richtte hij zich op zijn zangcarrière. Erik Hulzebosch heeft nu de trainingen hervat en hoopt zich via de zaterdagavondwedstrijden van de KNSB Cup in vorm te rijden voor het natuurijsseizoen.