Schaatspeloton.nl - Nieuws - Regiorijdster Milatz hoopt via crowdfunding sponsoring rond te krijgen

Regiorijdster Milatz hoopt via crowdfunding sponsoring rond te krijgen

geplaatst vrijdag 18 oktober 2013 om 19:48:31 op Schaatspeloton.nl

Liesbeth Milatz is op een originele manier opzoek naar sponsoren, het zogenaamde crowdfunding. De 20-jarige Benthuizense regiorijdster wil het komende seizoen doorbreken maar heeft tot op heden nog geen sponsor gevonden die haar het komende seizoen wil ondersteunen. Het bedrijf Gratis Sponsor helpt Milatz hierbij door het benaderen van regionale sponsoren en het opzetten van een crowdfunding platvorm.

Liesbeth Milatz schaatst al vanaf haar tiende en is lid van schaatsvereniging Lansingerland in Bleiswijk. "Ik train op dit moment op de Uithof in Den Haag waar Monique Vergeer-Van de Heuvel mijn trainingsprogramma voorschrijft. Naast het schaatsen volg ik de opleiding MBO sport en bewegen uitstroom Fitness. En naast school werk ik part-time bij bakkerij Jongerius", aldus Milatz.

Het komende seizoen wil Milatz doorbreken naar de landelijke rijdsters. "Ik wil me het komende seizoen volledig richten op het schaatsen en meedoen in alle klassementen. Ik rijd komend jaar de Oomssportcup, het 6-Banentoernooi en de Regio Topwedstrijden. Bij de Oomssportcup wil ik minstens 3 wedstrijden winnen en bij de top 3 in het algemeen klassement rijden. Maar ook bij het 6-Banentoernooi en de Regio Topwedstrijden ga ik voor een top klasssering".

Wanneer Milatz tijdens het belangrijke 6-Banentoernooi bij de eerste zes eindigt in het algemeen klassement krijgt zij ook een startnummer voor het Nederlands Kampioenschap op natuurijs. "Het wordt het jaar van de waarheid. Het komende seizoen wil ik mij klaarmaken voor het landelijke circuit en me dus kwalificeren voor een startnummer bij de landleijke rijdsters. Dat is de doelstelling ", aldus een zeer enthousiaste Liesbeth Milatz.

Sponsoring en Crowdfunding
Marathonschaatsen is zonder sponsoren een ontzettend dure sport. In het aanschaffen van kleding, schaatsen, trainingen, licentie en wedstrijddeelnames is Milatz circa 3 tot 4.000 euro per seizoen kwijt. Daarom kunt u als particulier maar ook als onderneming Milatz steunen via het crowdfunding netwerk van Gratis Sponsor. U kunt naar eigen keuze een bedrag storten op rekeningnummer 30.17.05.666 ten name van Liesbeth Milatz. Voor meer informatie over sponsoring kunt u mailen naar info@gratissponsor.nl