Schaatspeloton.nl - Nieuws - Nieuwe sponsors en rijdsters voor doorgestart Team Schaats Hart

Nieuwe sponsors en rijdsters voor doorgestart Team Schaats Hart

geplaatst dinsdag 8 oktober 2013 om 22:00:35 op Schaatspeloton.nl

Team Schaats Hart brengt dit seizoen twee nieuwe sponsorkleuren in het peloton.

Team Schaats Hart brengt dit seizoen twee nieuwe sponsorkleuren in het peloton. (bron: TeamSchaatsHart.nl)

Vorig seizoen leek het erop dat het doek zou vallen voor Team Schaats Hart. Het nieuws werd naar buiten gebracht dat de formatie van oud-langebaanschaatsster en Nederlands allround kampioene Sandra 't Hart in seizoen 2013/14 niet meer op het ijs zou verschijnen. Met twee nieuwe sponsoren en vier nieuwe rijdsters zal 't Hart zaterdag in Amsterdam toch aan het nieuwe seizoen beginnen.

Team Schaats Hart heeft in ZiuZ Visual Intelligence en SPITS twee nieuwe hoofdsponsors gevonden en geeft op haar website aan de ambitie en potentie te hebben om het sterkste team van het damespeloton te zijn. Maria Sterk en Margo van de Merwe komen over van Weissensee for Kids, terwijl Janneke Ensing terugkomt van een langebaanavontuur. Leonie Lubbinge reed vorig seizoen al voor voorganger Team Witty. Het viertal wil als een sterk collectief het seizoen in gaan met als doel dit jaar podiumplekken te veroveren.

Sandra 't Hart: "Voor mij is het belangrijk om mijn ervaringen als ex-topsporter in te kunnen zetten om anderen verder te brengen. Topsport is een weg van jaren investeren, en ik geniet ervan nu zelf gedreven jonge mensen te ondersteunen. Ik wil ze leren om voor elkaar door het vuur te willen gaan".

De nieuwe sponsors zijn ZiuZ Visual Intelligence uit Gorredijk en SPITS uit Oosterwolde. Gerrit Baarda, CEO van ZiuZ, legt uit: "Dit team heeft met Sandra een ongelofelijk gedreven coach met enorm veel ervaring. Maar financiƫle middelen om echte maattraining te realiseren, die missen. Wij willen hen helpen bij het behalen van hun droom. We vinden het belangrijk om jonge mensen met een sportieve ambities een duwtje in de rug te geven".

ZiuZ is gevestigd in Gorredijk en ontwikkelt visueel intelligente oplossingen die helpen bij de bestrijding van maatschappelijke problemen op het gebied van kinderporno, de opsporing van criminelen met behulp van video, en bij de grootschalige distributie van medicijnen. Die oplossingen zijn allen opgebouwd rondom digitale beeldherkenning.

SPITS is gespecialiseerd in het leveren van geautomatiseerd ingepakte geneesmiddelen aan apotheken. Dit systeem ondersteunt apotheken in het zorg verlenen aan hun patiƫnten in zowel de thuissituatie als in een instelling.

Sport Met Hart is het bedrijf van Sandra 't Hart. 'T Hart richt zich op Personal Training en groepstrainingen in fitness en wellness. Ze is gediplomeerd personal trainer. Daarnaast organiseert Sport met Hart sportevenementen en adviseert overheden over sportbeleid, sportactivering en sportmanagement.