Schaatspeloton.nl - Nieuws - Snelle Jelle hoofdsponsor Team Brabant

Snelle Jelle hoofdsponsor Team Brabant

geplaatst dinsdag 8 oktober 2013 om 10:01:00 op Schaatspeloton.nl

Team Snelle Jelle

Team Snelle Jelle (bron: Schaatsteamsnellejelle.nl)

Team Brabant heeft in Snelle Jelle een hoofdsponsor gevonden. De Top Divisieformatie met de rijders Ruud Borst, Pieter-Jan van Eck, Jochem Uithoven, Robert van Dalen, Nick Uithoven en Robert Bovenhuis zal het seizoen ingaan als Team Snelle Jelle. Koen Lankhaar zal samen met Arnold Stam, Johnny Verbeek en Wout de Jong de nu door de kruidkoekfabrikant gesponsorde ploeg begeleiden.

Ploegleider Koen Lankhaar toont zich zeer gelukkig met de nieuwe hoofdsponsor Snelle Jelle: "Door de verbintenis met Snelle Jelle kunnen we onze doelstellingen waar gaan maken. Snelle Jelle is een krachtige kruidkoek voor echte doorzetters, wat goed aansluit bij de instelling van ons team en bij het marathonschaatsen in het algemeen".

Snelle Jelle presenteert zich als dé bron van natuurlijke energie. De koeken zijn daardoor zeer geschikt voor duursporters. De stap naar de schaatssport en de sponsoring van team Brabant is hierdoor een logisch vervolg. De afgelopen jaren was Snelle Jelle actief binnen verschillende duursporten zoals roeien, hardlopen en wielrennen. Schaatsen past daarom goed bij de activiteiten van Snelle Jelle. In 1 Snelle Jelle reep zit bijna 50 gram aan koolhydraten. Duursporters hebben voor, tijdens en na hun inspanning koolhydraten nodig om te presteren en zijn daarom essentieel. Dit is de reden dat Snelle Jelle ook samenwerkt met de Universiteit Maastricht om onderzoek te doen naar Snelle Jelle voor duursporters.