Schaatspeloton.nl - Nieuws - Nieuwe website marathonschaatsen Utrecht gelanceerd

Nieuwe website marathonschaatsen Utrecht gelanceerd

geplaatst woensdag 11 september 2013 om 07:25:19 op Schaatspeloton.nl

Afgelopen zondag is de website Marathonschaatsenutrecht.nl gelanceerd. Met deze website wil men in Utrecht bezoekers informeren door middel van het brengen van actueel nieuws, doorzoekbare historische en actuele uitslagen en informatie over de marathonsport in het algemeen. Hiernaast is voor bezoekers het forum 'Nakaarten' aanwezig om te discussiëren en worden de rijders van de Utrechtse marathonselectie voorgesteld.

Op een forum kan er gediscussieerd worden over alles wat met het marathonschaatsen te maken heeft en de marathonselecties worden voorgesteld. Naast de vaste inbreng van de webmasters geeft de site de mogelijkheid om een ieder aan het woord te laten. Tot slot worden er gedurende een schaatsseizoen regelmatig foto's toegevoegd.

"We willen graag alle niveaus van marathonschaatsers bereiken waarbij het nieuws toegespitst zal zijn op rijders die in Utrecht hun 'thuishaven' hebben. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan het Zesbanentoernooi." zeggen de gebroeders Robert en Arnold Gaasenbeek "Wij dragen de marathonsport in zijn algemeenheid een warm hart toe en willen dit graag delen met andere schaatsliefhebbers."

Naast een website is ook een Facebookpagina gelanceerd met het adres  https://facebook.com/marathonschaatsenutrecht.