Schaatspeloton.nl - Nieuws - VTN hoofdsponsor Team Brabant

VTN hoofdsponsor Team Brabant

geplaatst maandag 10 december 2012 om 21:02:36 op Schaatspeloton.nl

Team Brabant zal het lopende seizoen afronden met VTN (Van Tuijl Nieuwaal) als hoofdsponsor. VTN stapte aan het begin van het jaar in als ondersteunende sponsor en zal haar sponsoractiviteiten gedurende de rest van het lopende seizoen uitbreiden tot hoofdsponsorschap. Team Brabant debuteert dit seizoen in Top Divisiepeloton met Pieter-Jan van Eck, Robert van Dalen, Jochem en Nick Uithoven en Dinant Nieuwkoop in de gelederen.

Gedurende de eerste maanden van het seizoen reed Team Brabant in de Top Divisie zonder een hoofdsponsor. Het team had een aantal ondersteunende sponsoren, waaronder VTN (Van Tuijl Nieuwaal), maar het vinden van een hoofdsponsor wilde maar niet lukken. VTN is de afgelopen periode zeer enthousiast geraakt over het team en het marathonschaatsen, en wil nu graag haar sponsoractiviteiten uitbreiden tot hoofdsponsorschap voor de rest van het lopende seizoen. Vanaf de KPN Cup wedstrijd in Breda a.s. zaterdag 15 december zal het logo van VTN groot op de pakken van het team te zien zijn. Niet geheel toevallig is dit een thuiswedstrijd voor Team Brabant.

Naast dit goede bericht voor het lopende seizoen heeft VTN tevens toegezegd ook volgend jaar haar sponsoractiviteiten voor het team te zullen continueren. Hierdoor is het voorbestaan van Team Brabant tijdens het volgende seizoen gegarandeerd. De rijders Pieter-Jan van Eck, Robert van Dalen, Jochem en Nick Uithoven en Dinant Nieuwkoop kunnen zich nu helemaal concentreren op het schaatsen, nu ze verzekerd zijn van financiƫle ondersteuning van VTN. Wel blijft het team zoeken naar een tweede hoofdsponsor voor het volgende seizoen.