Schaatspeloton.nl - Nieuws - Peter Nauta en nieuwe sponsor CRV naar Interfarms

Peter Nauta en nieuwe sponsor CRV naar Interfarms

geplaatst maandag 9 juli 2012 om 21:34:47 op Schaatspeloton.nl

Het marathonschaatsteam Interfarms heeft in CRV een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor het aankomende seizoen. Naast een nieuwe sponsor heeft Interfarms zich ook versterkt met Peter Nauta die over komt van Radson-Jinstal. Eerder had de formatie van ploegleider Ynco de Vries zich al verzekerd van de diensten van Sander Kingma, Ruud Borst, Peter van de Pol, Pim Cazemier en Frank Woltman.

Het nieuwe CRV-Interfarms lijkt zich na de samenkomst van de agrarische sponsors CRV en Interfarms te willen presenteren als ‘het enige ‘agroteam' in de topdivisie van het marathonschaatsen. Daarbij ook verwijzend naar de oorsprong van het marathonschaatsen als een "van oudsher echte boerensport".

De nieuwe sponsor CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. De focus ligt daarbij op de ontwikkeling, productie en verkoop van fokkerij- en managementproducten die de bedrijfsvoering van rundveehouders ondersteunen. CRV heeft daarnaast een uitgebreide dienstverlening binnen de rundveehouderij, zoals fokkerijbegeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie.
De rijders van CRV-Interfarms tonen doorzettingsvermogen, teamwork en resultaatgerichtheid. Als coöperatie herkent CRV zich helemaal in die mentaliteit, omdat ze net als de rijders van CRV-Interfarms in samenwerkingsverband en met uithoudingsvermogen voor de beste prestaties gaat. CRV heeft daarom besloten om voor het komende schaatsseizoen hoofdsponsor te worden van het team CRV-Interfarms.

Het blijvende Interfarms is specialist in emigratiebegeleiding van agrarisch ondernemers en bemiddelt ook bij buitenlandse investeringen in landbouwgrond en beheer daarvan. Dankzij een groot netwerk van aankoopbegeleiders worden Nederlandse boeren en investeerders in diverse landen deskundig en volledig begeleid.
Vanaf 2009 sponsort Interfarms het schaatsteam. Begonnen als vriendenploeg, nu uitgegroeid tot een professioneel schaatsteam op topniveau. ‘Interfarms is zeer verheugd met de komst van CRV als hoofdsponsor van de ploeg. We zijn beiden actief in de agrarische sector en we delen een gezamenlijke schaatspassie.', aldus Hendrik Jan Achterhof van Interfarms. ‘We hebben een geweldig schaatsseizoen achter de rug. De uitbreiding van het sponsorschap geeft de ploeg de mogelijkheid hun talenten nog verder te benutten.'

Peter Nauta nieuwe aanwinst
Een nieuwe aanwinst voor CRV-Interfarms is Peter Nauta. Nauta is werkzaam als inseminator bij CRV en sluit zich voor het komende seizoen aan bij CRV-Interfarms. Nauta: ‘Dit is een droom die uitkomt om te schaatsen met mijn werkgever op mijn pak.' Al eerder werd duidelijk dat Peter van der Pol en Pim Cazemier de ploeg komen versterken. Daarmee is de samenstelling van CRV-Interfarms nu als volgt: Sander Kingma, Ruud Borst, Peter Nauta, Peter van de Pol, Pim Cazemier en Frank Woltman. De ploegleider van CRV-Interfarms is Ynco de Vries.