Schaatspeloton.nl - Nieuws - Palet Schilderwerken hoofdsponsor tweede ploeg MKBasics.nl

Palet Schilderwerken hoofdsponsor tweede ploeg MKBasics.nl

geplaatst maandag 25 juni 2012 om 21:04:28 op Schaatspeloton.nl

De acht schaatsmeiden van MKBasics.nl hebben een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Palet Schilderwerken. Het schildersbedrijf uit Genemuiden zal komend jaar sponsor worden van Erna Last-Kijk in de Vegte, Rixt Meijer, Wieteke Cramer en debutante Sophie Nijman. MKBasics.nl zal komend seizoen gevormd worden door Mireille Reitsma, Elma de Vries, Kimberly Muusse en nieuweling Iris van der Stelt.

Palet Schilderwerken is de laatste jaren als sponsor al een vaste waarde op het pak van de dames van team MKBasics.nl geweest. Door een teamuitbreiding van vier naar acht rijdsters maakt de voormalig co-sponsor de overstap naar hoofdsponsor. Met de komst van de nieuwe hoofdsponsor zijn ook de formaties bekend geworden. De dames van Palet Schilderwerken en MKBasics.nl zullen onder leiding staan van ploegleider Jan Andries de Vries en trainer-ploegleider Jack de Rijke

De rijdsters zijn erg blij met de komst van de nieuwe hoofdsponsor. Wieteke Cramer; "Met de komst van Palet Schilderwerken als hoofdsponsor hebben we twee volwaardige ploegen staan. Zo'n mooie sponsor als Palet, maar dat geldt ook voor MKBasics.nl en onze subsponsors, maakt het mogelijk om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op komende winter. Daar willen we er als marathonteams staan, zowel op de baan als op het natuurijs. En mocht de tocht der tochten komen, dan zijn wij er klaar voor."

Naast MKBasics.nl en Palet Schilderwerken blijft Gelasta BV Vloerbedekking uit Genemuiden een vaste waarde op het schaatspak. Bakker Schat uit Soest heeft zich als nieuwkomer voor komend jaar aan beide teams verbonden, net als bekende naam uit de wielerwereld, FFWD Fast Forward Wheels.

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2012