Schaatspeloton.nl - Nieuws - Roelof Koops completeert JB Besturingstechniek

Roelof Koops completeert JB Besturingstechniek

geplaatst donderdag 10 mei 2012 om 23:18:39 op Schaatspeloton.nl

Top Divisieploeg JB Besturingstechniek heeft zich voor het aankomende seizoen verzekerd van de diensten van Roelof Koops. De 24-jarige Koops moest eerder vertrekken bij Interfarms waar geen plek meer voor hem was. Met de komst van Koops heeft JB Besturingstechniek de ploeg voor het nieuwe seizoen rond. Naast Koops zal de formatie blijven bestaan uit Ronald Kruijer, Johan Knol, Wierd Osinga, Jaap Ketelaar en Pieter Jorn Gemser.

JB Besturingstechniek, dat afgelopen seizoen debuteerde in de Top Divisie, blijft verder doorgaan in dezelfde samenstelling. De Ploegleiding is weer in handen van Lammert Huitema, terwijl Piet Gemser de traningen verzorgt. Mede door de natuurijsperiode en de goede resultaten van de ploeg tijdens de KPN Tweedaagse heeft sponsor JB Besturingstechniek besloten om met de sponsoring door te gaan.

Met het aantrekken van Roelof Koops wil team JB Besturingstechniek ook op natuurijs van voren mee doen. Ronald Kruijer blijft ondanks diverse andere aanbiedingen bij het team. Verder wordt er veel verwacht van Johan Knol en Wierd Osinga, die allebei beginnen aan hun tweede seizoen in de Top Divisie. Jaap Ketelaar en Pieter Jorn Gemser volt het team compleet.

Bekijk ook:

Roelof Koops