Schaatspeloton.nl - Nieuws - Remco Olde Heuvel komt naar Telstar-Primagaz, Douwe de Vries blijft ondanks TVM-contract

Remco Olde Heuvel komt naar Telstar-Primagaz, Douwe de Vries blijft ondanks TVM-contract

geplaatst zaterdag 31 maart 2012 om 16:24:01 op Schaatspeloton.nl

Team Telstar Megastores-Primagaz, de ploeg die voortkomt uit SOS Kinderdorpen, heeft langebaanschaatser Remco Olde Heuvel binnengehaald als vervanger van de gestopte Karlo Timmerman. Remco Olde Heuvel komt over van TVM waar hij afgelopen 2 jaar onder contract stond. Douwe de Vries die vandaag overeenstemming bereikte om voor dit zelfde TVM op de langebaan te gaan uitkomen zal blijven marathonschaatsen voor Team Telstar Megastores-Primagaz.

Remco Olde Heuvel zal een aantal marathons gaan schaatsen voor zijn nieuwe formatie en zich daarnaast blijven richten op zijn langebaanspecialiteit de 1500 meter. Douwe de Vries zoekt met zijn ambities op de langebaan juist aansluiting bij TVM waar hij zich op de 5 en 10 kilometer blijft richten. Daarnaast zal hij op de marathon in actie blijven komen voor Telstar-Primagaz.

Met de komt van Remco Olde Heuvel en het blijven van Douwe de Vries heeft Team Telstar Megastores-Primagaz de ploeg voor het volgende seizoen compleet. Naast De Vries en Olde Heuvel zal de formatie van ploegleider Pascal Vergeer bestaan uit de blijvende Frank Vreugdenhil, Rob Hadders en Sjoerd Huisman en de van Van Werven overkomende Simon Schouten. Geert Jan van der Wal vertrekt.