Schaatspeloton.nl - Nieuws - Cindy Vergeer naar Steigerplank.com

Cindy Vergeer naar Steigerplank.com

geplaatst vrijdag 24 februari 2012 om 21:23:02 op Schaatspeloton.nl

Cindy Vergeer

Cindy Vergeer

Steigerplank.com heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Cindy Vergeer. Dit meldt Schaatsen.nl. Vergeer komt over van Intersport Jan Bols en krijgt bij Steigerplank.com gezelschap van Yvonne Spigt die over komt van Beteropenhaardhout.nl, Nele Armée en 6-Banentoernooiwinnares Kristine Wijdenes. Lisa van der Geest (Groenehartsport.nl) waarvan nog onduidelijk was voor welke ploeg binnen de stichting Schaatsspetters ze zou uitkomen neemt de plek van Spigt in bij Beteropenhaardhout.nl.

Cindy Vergeer was dit seizoen eenmaal goed voor een podiumplek. In de vijfde wedstrijd van de KPN Marathon Cup werd de 24-jarige schaatsster uit Oudewater op de Haagse Uithof derde. Steigerplank.com zal volgend seizoen de status van opleidingsploeg ontgroeien en krijgt met Yvonne Spigt meteen de Nederlands Kampioen op natuurijs in haar gelederen. Naast Spigt en Vergeer maakt Kristine Wijdenes, die in de kleuren van Steigerplank.com het 6-Banentoernooi won, de overstap naar deze ploeg. De Belgische Nele Armée is de enige rijdster die over blijft van de ploeg van dit seizoen waar Bianca Roosenboom en Manon Kamminga vertrekken.

Beteropenhaardhout.nl zal na het vertrek van Yvonne Spigt bestaan uit Nederlands Kampioene op kunstijs Mariska Huisman, Lisanne Soemanta en Marije van Marle die blijven en Lisa van der Geest waar de overkomt van Groenehartsport.nl eerder al bekend was geworden.

Bekijk ook:

Cindy Vergeer
Transferoverzicht 2012