Schaatspeloton.nl - Nieuws - Van Werven gaat door en vindt nieuwe co-sponsor

Van Werven gaat door en vindt nieuwe co-sponsor

geplaatst woensdag 22 februari 2012 om 23:41:25 op Schaatspeloton.nl

De ploeg van Van Werven kan ook komend seizoen weer rekenen op de financiële steun van hoofd- en naamsponsor Van Werven. Naast het Oldebroekse bedrijf dat diensten en producten levert op het gebied van afvalinzameling en -verwerking, energie en grondstoffen en infra zal Duursma W&O de groen-gele ploeg gaan ondersteunen als nieuwe co-sponsor. De Van Wervenploeg hoopt volgende week haar samenstelling voor komend seizoen bekend te maken.

Voor het vierde jaar op rij zal Van Werven zich verbinden aan een marathonschaatsteam. "Omdat we geloven in de sport en omdat het perfect bij ons bedrijf past", zegt directeur Ton van der Giessen. Het schaatsteam heeft in Duursma W&O een nieuwe co-sponsor. Van Werven zag afgelopen seizoen het enthousiasme binnen het bedrijf groeien. "We merken dat onze medewerkers fan zijn van het schaatsteam. Dat komt door hun successen, maar ook door de manier waarop we het succes delen binnen het bedrijf. De publiciteit die we, zeker ook in de natuurijsperiode, hebben gehad, is natuurlijk ook fantastisch. De rijders hebben het geweldig gedaan."

Directeur van Duursma W&O André Looijen is zowel enthousiast als benieuwd over de samenwerking met team Van Werven. "Voor ons is dit een hele nieuwe stap. We hebben tot nu toe nooit aan sportsponsoring gedaan." De totaalleverancier voor de industrie, met 12 vestigingen in midden-, noord- en oost-Nederland, wenst eenzelfde succes als Van Werven. "We merkten de laatste weken al, dat het schaatsen begint te leven binnen ons bedrijf."

Het schaatsteam draait onder de stichting We Recycle and Sport 4 Kids, een stichting die zich middels sport- en maatschappelijke projecten richt op duurzaamheid en volgende generaties. Ieder jaar doet de stichting een donatie aan een goed doel. Dit jaar werd, mede door inspanningen van de schaatsers, maarliefst 10.000 euro gedoneerd aan Weissensee4Kids, het schaatsevenement voor Orange Babies en Ronald McDonald op de Weissensee.