Schaatspeloton.nl - Nieuws - Delangemassage.nl nieuwe sponsor Engbert de Vegt

Delangemassage.nl nieuwe sponsor Engbert de Vegt

geplaatst dinsdag 3 januari 2012 om 19:54:27 op Schaatspeloton.nl

Engbert de Vegt voert het peloton aan tijdens het NK Marathon.

Engbert de Vegt voert het peloton aan tijdens het NK Marathon. (bron: Schaatspeloton.nl)

Eerste Divisierijder Engbert de Vegt heeft voor de rest van het seizoen in Delangemassage.nl een nieuwe persoonlijke sponsor gevonden. Delangemassage is een Massagepraktijk voor sportmassages, Blessurepreventies en Begeleiding op Sportgebied. Engbert de Vegt reed sponsorloos in de Eerste Divisie om de ruimte open te laten om nog in het seizoen de overstap naar een Top Divisieploeg te maken. Daar ziet De Vegt nu vanaf.

Engbert de Vegt vond afgelopen zomer geen nieuwe Top Divisieploeg nadat hij na een jaar bij Habovo/Bwaste moest vertrekken. De Vegts oorspronkelijk insteek was toen dit niet lukte om alsĀ  ongesponsorde rijder in de Eerste Divisie zich in de kijker rijder zodat hij mogelijk nog in het seizoen over kon stappen naar naar een Top Divisieteam kon. "Dit is helaas niet mogelijk gebleken. graag zou ik volgend seizoen terug naar de Top Divsie willen en dan laten zien dat ik wel degelijk uit de voeten kan op dat niveau." aldus Engbert de Vegt die dit seizoen tweemaal op het podium reed. "Vorig seizoen bleek ik nog last van complicaties te hebben van mijn heupoperaties, en ben ik als gevolg daarvan overtraind geraakt. Ik ben dit jaar weer van af nul begonnen in het voorjaar en maak nog elke week stappen vooruit, en hoop dat ik de komende jaren dat blijf doen. Dan komen er vanzelf weer uitslagen. Maar een goed aanbod op het niveau waarop ik nu schaats is niet iets wat ik direct afsla, mits er een goed plan achter zit."

De Vegt geeft aan erg blij te zijn met het aanbod van Delangemassage.nl om hem voor de rest van het seizoen te ondersteunen, en hoopt dit vertrouwen dan ook te belonen met klinkende prestaties in dit lopende seizoen.

Bekijk ook:

Engbert de Vegt