Schaatspeloton.nl - Nieuws - Zaterdag 7 januari Free Skatetoertocht

Zaterdag 7 januari Free Skatetoertocht

geplaatst zondag 1 januari 2012 om 15:39:00 op Schaatspeloton.nl

De Free Skate Jubileum Schaatstoertocht vindt aanstaande zaterdag 7 januari op FlevOnice. De Henk Ketelaar Memorial Schaatstoertocht, eerder gepland op 7 januari 2012, laten FlevOnice plaatsvinden op een dag wanneer de eerste echt vorst in Nederland aantreedt. De tocht zal dan zo snel mogelijk worden georganiseerd. Deelname kost voor volwassene 27,50 euro, voor Jeugd tot en met 18 jaar is het 17,50 euro.

Voorgaande winterseizoenen werden er ook al meerdere schaatstoertochten op het ijs van FlevOnice georganiseerd. Inmiddels is gebleken dat de formule van de toertochten een succes blijkt te zijn. Deelname aan een toertocht is volgens insiders pure schaatsnostalgie; de tochten zijn inclusief ''Koek en Zopie'' verzorging, inschrijfprocedure, tijdregistratie, een mooie medaille en elke tocht is er een speaker en muzikale ondersteuning aanwezig. Alle deelnemers starten 's ochtends vanaf 08.30 uur (itt eerder georganiseerde toertochten). Inschrijven terplekke kan tot uiterlijk 12.00 uur voor elk gewenste afstand. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 20.30 uur hun laatste ronde in rijden. Het bijzondere van de serie toertochten is dat iedereen kan deelnemen en zijn/haar eigen afstand (van 5 tot 200 kilometer) kan rijden. Elke verreden afstand (in veelvoud van 5 kilometer) wordt beloond met een mooi aandenken. Jong en oud, geoefend en ongeoefend mogen dus meedoen.

Prijzen voor deelname schaatstoertocht bij voorinschrijving
Volwassene € 27,50 per persoon
Jeugd t/m 18 jaar € 17,50 per persoon

Online inschrijven
Online inschrijven + betalen kan via de FlevOnice E-ticket shop. Hier staan de toertochten in. Inschrijven gaat makkelijk en snel via een paar eenvoudige stappen. Terplekke inschrijven is uiteraard ook mogelijk. De inschrijfkosten terplekke zijn dan € 30,00 voor volwassenen en € 20,00 voor jeugd (t/m 18 jaar).