Schaatspeloton.nl - Nieuws - B-ploegen vullen aan tot vier rijders

B-ploegen vullen aan tot vier rijders

geplaatst vrijdag 30 november 2007 om 21:53:00 op Schaatspeloton.nl

Schaatsploeg Noord Nederland.nl en Goesting Events hebben zich met respectievelijk Theo Trul en Martijn de Groot voor het rest van het seizoen versterkt. De ploegen, beiden in de B Divisie uitkomend, bestonden uit drie rijders en vullen zich nu dus aan tot het maximum van vier rijders per ploeg. Theo Trul eindigde vorige week als vierde bij de achtste KNSB Cup in Alkmaar.

De aan zijn vijfde B-seizoen bezig zijnde Theo Trul versterkt de Schaatsploeg Noord Nederland.nl waar Frank Posthumus, Roelof Koops en Wessel van Loon al deel van uitmaken. Ploegenvertegenwoordiger Geert Koops is blij met zijn nieuwe aanwinst: "Theo is een ervaren man in het B-peloton, die dit seizoen al goede uitslagen heeft neergezet. Hij kan de andere rijders, die dit jaar debuteren in het landelijke marathongebeuren, tijdens de wedstrijden met tactische aanwijzingen ondersteunen."

Ook de uit Noord-Holland afkomstige B-ploeg Goesting Events heeft zich dus versterkt voor de rest van het seizoen. De 20-jarige Martijn de Groot zal vanaf nu uitkomen in de kleuren van de onder de Stichting Marino vallende ploeg.