Schaatspeloton.nl - Nieuws - Teams Payroll Group en Romex Restate presenteren zich

Teams Payroll Group en Romex Restate presenteren zich

geplaatst donderdag 29 september 2011 om 20:46:04 op Schaatspeloton.nl

Team Payroll Group in actie met van voor naar achter Lars Hoogenboom, Marcel van Ham, Joost Vink, Gerard Nijgh en Bart Hakkenberg.

Team Payroll Group in actie met van voor naar achter Lars Hoogenboom, Marcel van Ham, Joost Vink, Gerard Nijgh en Bart Hakkenberg.

In Haarlem hebben gisteravond de marathonschaatsploegen van Payroll Group en Romex Restate zich gepresenteerd op de ijsbaan Kennemerland. De ruim 100 aanwezigen kregen een programma voorgeschoteld waarin Evert ten Napel trainer Richard van Kempen en vervolgens de rijders van de Eerste Divisieploeg Team Romex Restate en de rijders van Top Divisieploeg Team Payroll Group interviewde. Team Payroll Group maakt haar debuut in de Top Divisie.

De beide ploegen vallen onder de stichting Sportpromotie West Nederland, die als doel heeft jonge schaatsers op verantwoorde manier naar de top te begeleiden. Dat deze jonge sporters heel wat in hun mars hebben lieten ze zien tijdens een spectaculaire teamsprint tussen de twee ploegen. Met groot gemak werden rondjes 27 gereden, op het opvallend goede ijs (bij 23 graden celsisus) van de ijsbaan Haarlem. De teamsprint werd, adel verplicht, gewonnen door de Top Divisieploeg.

De Top Divisieploeg Team Payroll Group bestaat uit Lars Hoogenboom, Joost Vink, Bart Hakkenberg, Gerard Nijgh en Marcel van Ham. De ploegleider is Paul van de Ven.

De Eerste Divisieploeg Team Romex Restate gaat rijden met Sjors Spaargaren, Kevin Regelink, Axel Koopman en Jasper van Tol. De ploegleider is Marcel van Marsbergen.