Schaatspeloton.nl - Nieuws - Word jij dit seizoen columnist voor Schaatspeloton.nl?

Word jij dit seizoen columnist voor Schaatspeloton.nl?

geplaatst zaterdag 10 september 2011 om 13:05:47 op Schaatspeloton.nl

Elk jaar geeft Schaatspeloton.nl aan enkele schaatsers uit of volgers van de marathonschaatswereld de mogelijkheid om hun mening tweewekelijks te uiten in een column. Afgelopen seizoen hebben Karlo Timmerman, Engbert de Vegt en Geert Plender dat succesvol en met vele positieve reacties gedaan. Het nieuwe seizoen komt met rasse schreden dichterbij en dus is Schaatspeloton.nl weer op zoek naar nieuwe columnisten. Wil jij columnist(e) worden?

Heb jij als schaatser of volger interesse om je mening met een groot publiek te delen; meldt je dan nu aan!

Zes jaar geleden begon Schaatspeloton.nl als website voor het Nationale, Regionale en Internationale Marathonschaatsen. Vanaf het begin was onze doelstelling om ook ruimte te bieden aan opinie uit ‘het wereldje'. Het eerste seizoen waren Esther Hilberink en Lammert Huitema als columnist actief, daarna volgden Femke Roemer, Andrès Landman, Martijn Kromkamp, Jannes Mulder, Kimberly Muusse en Jouke Hoogeveen en het afgelopen jaar schreven Karlo Timmerman, Engbert de Vegt en Geert Plender een columns over hun marathonschaatsleven op Schaatspeloton.nl.

Voor het nieuwe seizoen zijn wij dus op zoek naar vervangers; ben jij marathonrijd(st)er, of ben jij een marathonvolger (Ploegleider / verzorger / journalist / wedstrijdorganisator / fan etc.). Dan biedt Schaatspeloton.nl jou de kans om een column te schrijven op een goed bezochte site. De column zal gemiddeld meer dan 1.200 maal worden gelezen en biedt jou dus een relatief groot podium voor je mening.

Wat wordt verwacht van een columnist:
- Het eens in de 2 weken schrijven van een column in de periode van oktober t/m maart.
- Het kunnen schrijven van een aantrekkelijke en interessante column.
- Het hebben en durven uiten van een mening.

Wat heeft Schaatspeloton.nl te bieden:
- Volledige vrijheid in onderwerp en inhoud van de column.
- Het verdienen van wat geld. Je hebt de mogelijkheid 2 (van de 4) banners op de door de columnist gevulde pagina's in te vullen. Deze mag je verkopen, of weggeven aan bijvoorbeeld een sponsor.
- Publiciteit. Bij elke column zal een stuk tekst staan met daarin de achtergrond van de columnist (Sponsor, prestaties uit het verleden en dergelijke)
- Een @schaatspeloton.nl e-mail adres.
- Een lezerspubliek. Elke column wordt gemiddeld meer dan 1.200 maal gelezen.

Wilt u kans maken op deze functie bij Schaatspeloton.nl schrijf dan een proefcolumn en stuur die, samen met uw naam, e-mail adres en achtergrond op naar mail@schaatspeloton.nl.

Begin oktober zal Schaatspeloton.nl de twee columnisten kiezen die het komende seizoen de ruimte krijgen op onze site.