Schaatspeloton.nl - Nieuws - Job de Ridder naar Schaatsteamhaarlem.nl

Job de Ridder naar Schaatsteamhaarlem.nl

geplaatst maandag 8 augustus 2011 om 21:34:16 op Schaatspeloton.nl

Job de Ridder

Job de Ridder (bron: Foto: Neeke Wassenbergh-Smit)

Job de Ridder zal komend seizoen uitkomen voor de formatie van Schaatsteamhaarlem.nl. Vorig seizoen reed de 23-jarige Noordwijker een sterk seizoen in het regionale 6-Banentoernooi. Hij eindigde als tweede in het eindklassement en verdiende daarmee zijn landelijke nummer. Naast De Ridder bestaat het Schaatsteamhaarlem.nl van ploegleider Ron Kortekaas komend seizoen uit Stef Zwitser, Mats Stoltenborg en Junior A-kampioen Bart van der Vlugt.

Naast het genoemde viertal zal ook Pim Borghols, uitkomend voor Aannemingsbedrijf Kortekaas, nauw betrokken blijven bij het Schaatsteamhaarlem.nl. "De rijders zijn erg blij met een ploegleider als Kortekaas die veel voor de jongens betekend." aldus Stef Zwitser namens de rijders. "Alle rijders zijn erg gemotiveerd en kijken erg uit naar het komende schaatsseizoen."

Schaatsteamhaarlem.nl wordt gesponsord door een aantal sponsoren uit de omgeving waar de rijders wonen. In ruil voor hun ondersteuning zijn de sponsoren te vinden op de site www.schaatsteamhaarlem.nl

Bekijk ook:

Job de Ridder