Schaatspeloton.nl - Nieuws - Mark Ooijevaar naar Team Appel Beton

Mark Ooijevaar naar Team Appel Beton

geplaatst donderdag 7 juli 2011 om 22:39:50 op Schaatspeloton.nl

Team Appel Beton heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Mark Ooijevaar. Langebaanschaatser Mark Ooijevaar, die afgelopen seizoen drie wedstrijden op rij won in de regionale marathoncompetitie het 6-Banentoernooi, maakt samen met Koen Klinkhamer en Tom Schuit de overstap naar het landelijke Eerste Divisiepeloton. Met het drietal en Roy Mulder die al landelijk reed zal Team Appel Beton uitgroeien naar een volwaardige Eerste Divisieploeg.

10-kilometerspecialist Mark Ooijevaar plaatste zich in het verleden onder andere voor wereldbekerwedstrijden en het WK Afstanden. Afgelopen seizoen maakte hij de stap naar het regionale marathonschaatsen door vijf maal in het 6-Banentoernooi uit te komen. Hierbij was hij goed voor 3 eerste en 2 tweede plaatsen. Samen met Tom Schuit, die tweemaal een etappe in deze regionale competitie won, en Koen Klinkhamer maakt Ooijevaar nu de stap naar het Eerste Divisiepeloton.

Bij Team Appel Beton, dat afgelopen seizoen alleen met Roy Mulder in de Eerste Divisie actief was, heeft ook Procore een adviesbureau voor kantoorinrichting zich als sub-sponsor aan de ploeg verbonden.